Welke smartwatch Fitbit?

Welke smartwatch Fitbit?

Als je op zoek bent naar iets eenvoudigs in gebruik dat alleen de basis dekt, dan is onze beste koop Fitbit Inspire 2, jouw beste keuze. Als je echter op zoek bent naar een geavanceerder model met meer functies, is de Fitbit Versa 3, met ingebouwde gps tracking, een topkeuze!

Wat is een Fitbit Charge 4?

De Fitbit Charge 4 is een activity tracker die je helpt meer inzicht te krijgen in je activiteiten gedurende de dag. Zo kan je, onder andere, het aantal stappen bijhouden, je hoeveelheid slaap, je hartslag en het aantal calorieën die je verbrand.

Is een Fitbit het waard?

Is Fitbit Premium het waard? Of Fitbit Premium je geld waard is, ligt eraan waarom jij de wearable gebruikt. Wil je voornamelijk je stappen en sportsessies bijhouden, dan biedt Premium nauwelijks meerwaarde. De workouts en meditatiesessies zijn van goede kwaliteit, maar het zijn allemaal losse lessen.

Welke Fitbit voor iPhone?

Fitbit Versa draagcomfort Het grootste verschil tussen deze twee smartwatches is de software en de compatibiliteit. In tegenstelling tot de Apple Watch, welke alleen IOS geschikt is, werkt de Fitbit ook met IOS, Android en zelfs met de Windows telefoon (deze Windows telefoon gebruikers zijn er nog steeds).

Welke Fitbit is het nieuwste?

Nieuwe Fitbit’s 2021 De Fitbit Charge 5 is Fitbit’s meest geavanceerde fitness- en gezondheidstracker met ECG-app voor de gezondheid van het hart en EDA Scan-app voor stressbeheer. De nieuwe Fitbit Luxe activity tracker brengt luxe stijl en AMOLED-display.

Welke Fitbit voor vrouwen?

FitBit Charge 4 (Beste keus) De Charge 4 is een tracker die zowel geschikt is voor mannen als voor vrouwen. Bij dames is het vooral populair in de de kleur paars, maar ook zwart en graniet zijn fraaie kleuren. De Charge 4 is in vergelijking met de onderstaande trackers vrij compact en licht van gewicht.

Wat is het verschil tussen een smartwatch en een Fitbit?

Een smartwatch is groter en zwaarder dan een Fitbit en daarom minder geschikt om te dragen tijdens het sporten. Een ander verschil is de water- en stofbestendigheid. De meeste Fitbits zijn water- en stofdicht, zodat je de fitnesstracker niet af hoeft te doen als je gaat zwemmen.

Hoe betrouwbaar is de Fitbit?

Fitbit ontwikkelt de meest accurate activiteitstrackers. Met een Fitbit om je pols kun je er dus wel vanuit gaan dat je op een nauwkeurige manier op de hoogte gesteld wordt van je stappen, hartslag, afstand of slaap. Soms kan het gebeuren dat je Fitbit er ietwat naast zit.

Hoe duur is een Fitbit?

Een standaard abonnement is €8,99 per maand. Wanneer je een jaarabonnement afsluit kost Fitbit Premium €6,67 per maand.

Welke Fitbit meet bloeddruk?

Als je een hartprobleem hebt, kun je beter een speciaal medisch apparaat hebben dat de bloeddruk meet. Als het je doel is om de algehele gezondheid te verbeteren, is een veelzijdige Fitbit-smartwatch zoals de Fitbit Versa 3 of de Fitbit Sense je beste optie.