Welke supermarkt verkoopt printpapier?

Welke supermarkt verkoopt printpapier?

Printpapier bestellen | Albert Heijn.

Wat is het beste printpapier?

Double A staat bekend om de hoge kwaliteit van het papier. Daarnaast staat Double A bekend vanwege uitstekende prestaties en milieuvriendelijke producten. Veel papier van Double A is geschikt voor zowel laserprinters als inkjetprinters.

Wat kost een pak printpapier?

€3,25 per pak A4 papier – Goedkoop A4 papier – kopieerpapier – Ruime keuze A4 papier – Hiildebrand Papier – Hildebrand papier.

Welke supermarkt verkoopt cadeaupapier?

Bij Jumbo vind je allerlei producten die leuk zijn om te geven. Zoals een verfrissend badschuim, lekkere chocolade of cadeaukaart. Neem meteen een van de leuke soorten cadeaupapier mee en pak het cadeautje leuk in. Bind er een mooie strik omheen en hang er een kaartje met een persoonlijke tekst aan.

Heeft Kruidvat printpapier?

Het Kruidvat Gekleurde Printpapier is ideaal voor printen, knutselen en vouwen. Het pak bestaat uit vijf verschillende kleuren papier.

Heeft Kruidvat fotopapier?

Je foto’s worden afgedrukt op premium fotopapier van de hoogste kwaliteit. Dit zorgt voor haarscherpe afdrukken met een hoog contrast. Nu beschikbaar in een glanzende én matte versie.

Is kopieerpapier hetzelfde als printpapier?

Printpapier voor dagelijks gebruik: kopieerpapier Ook wel dual-purpose, multifunctioneel, kopieer of gewoon Xerox-papier genoemd. Dit soort printpapier is vaak ongecoat, heeft een gewicht van 10 gram en een helderheid van 92. Het is eigenlijk overal wel verkrijgbaar, zoals in supermarkten, warenhuizen en boekenwinkels.

Kan elk papier in de printer?

Wanneer je niet heel vaak print, is dit de voordeligste printer. In alle inkjetprinters past A4 papier. Deze printers kunnen in principe alle papierdikten aan. Daarnaast kunnen een aantal inkjetprinters afdrukken maken in A3 formaat.

Wat is goed A4 papier?

Standaard A4 papier is leverbaar van 60 gram tot ongeveer 300 gram. Voor de meeste printers is 250 gram wel het maximum, maar het meest verkochte kopieerpapier is 80 gram. Dit wordt door de meeste printers goed opgenomen en valt perfect in de standaard instellingen van je printer.

Waar kan ik printpapier kopen?

Bij 123inkt.nl heeft u de keuze uit diverse merken, papierformaten en gewichten. Voor standaard print- en kopieeropdrachten is 80 grams A4 papier ideaal.