Welke Turkse series op Netflix?

Welke Turkse series op Netflix?

Fatma. Netflix . 24.4M subscribers. AŞK 101 (Love 101) Netflix . 24.3M subscribers. The Gift (Atiye) Netflix . 24.4M subscribers. Kara Para Aşk (Black Money Love) Kara Para Aşk. 778K subscribers. Masum (Innocent) Kanal D International. Avlu (The Yard) Leon Futko. The Protector. Netflix .

Hoeveel seizoenen heeft Kara Para?

De serie heeft momenteel 2 seizoenen.

Waar gaat de serie Kara Para over?

Kara Para Ask vertelt het verhaal van rechercheur Ömer, die zijn familie en vrienden in Istanbul bezoekt. Hij gaat met zijn vriend Arda mee naar een melding over dubbele moord, en tot zijn grote ontsteltenis treft hij op het plaats delict het levenloze lichaam van zijn verloofde Sibel aan.

Waar kan ik afleveringen van Erkenci kus kijken?

Erkenci Kuş Seizoen 1 online kijken – alle afleveringen | PlayPilot.

Waar kan je gratis Turkse series kijken?

Euro D. Kanal 7 AVRUPA. DREAM TÜRK. TV8 INT.

Waar kan ik Kara Sevda kijken?

Amazon Prime Video. Nieuw op Prime Video.

Wat betekent Kara Para in het Nederlands?

De titel Kara Para Ask (zwart geld en liefde) verwijst daar ook naar. Het is meer een soap dan een politieserie. Dat ik meer dan twintig afleveringen heb gekeken, is te danken aan de twee hoofdrolspelers Engin Akyürek (Ömer) en Tuba Büyüküstün (Elif).

Is er een vervolg op Kara Para?

Dat beseft Netflix zich maar al te goed en kondigt vandaag een gloednieuwe Turkse titel aan: Zeytin Ağacı (2022– ). De hoofdrol is een actrice die we kennen uit de hitserie Kara Para Ask, oftewel Black Money Love (2014–2016). Volgende maand is de nieuwe dramaserie al te zien.

Waar speelt Kara Para zich af?

Kara Para Aşk is een Turkse politieserie van de zender ATV Türkiye. De serie ging in première op 12 maart 2014. Ömer is een politieagent die erop uit is de waarheid te vinden over de mogelijke moord op zijn verloofde die zelfmoord pleegde. Hij tekent een deal met de staat.

Hoeveel afleveringen heeft Intersection?

In totaal zijn er 31 afleveringen van de serie. Als ’t goed is, zijn ze allemaal te vinden op Netflix. Update 12.09.2017: Ik kreeg veel vragen over een mogelijk vervolg van Intersection.