Welke uitslag komt het meest voor op een EK?

Welke uitslag komt het meest voor op een EK?

De meest voorkomende stand is 2-0 (19 procent), op de hielen gevolgd door 1-0 (18 procent). Deze scores geven de grootste kans op succes, maar nu moet nog voorspeld worden wie de wedstrijd wint.

Wat is de meest voorkomende uitslag in voetbal?

Om het in een ander perspectief te plaatsen: in liefst 26,4 % van de gevallen eindigt een eredivisieduel in een 1-0 / 0-1 of 2-1 / 1-2 eindstand. Dit is dus de meest voorkomende voetbaluitslag.

Welk land is het vaakst Europees kampioen geworden?

Hieronder een overzicht van alle finales van alle Europees Kampioenschappen voetbal op een rij. Na acht jaar Spanje als Europees Kampioen gehad te hebben (2008 en 2012), verbrak Portugal de hegemonie door in 2016 het EK voetbal te winnen. De regerend Europees Kampioen is echter Italië.

Hoeveel wedstrijden eindigden in 0 0?

De kans dat een competitiewedstrijd eindigt in een doelpuntloos gelijkspel, is het kleinst in de Holland Casino Eredivisie. Dit seizoen eindigden slechts vijf van de tot dusverre gespeelde 143 duels in een 0-0. Gemiddeld is dat één keer per drie speelronden.

Hoeveel keer won Frankrijk het EK?

De bijnaam is Les Bleus (De Blauwen). Het team werd tweemaal wereldkampioen, tweemaal Europees kampioen, won tweemaal de FIFA Confederations Cup, won eenmaal UEFA Nations League en won eenmaal goud op de Olympische Spelen.

Hoeveel EK’s heeft Frankrijk gewonnen?

Al vijftien keer eerder werd het grote eindtoernooi georganiseerd. Tien verschillende landen wisten het EK te winnen, waaronder het Nederlands Elftal in 1988. De Spanjaarden en de Duitsers wonnen driemaal het EK, terwijl Frankrijk het toernooi twee keer op zijn naam wist te schrijven.

Hoe vaak Oranje op WK?

Zo vaak deed Nederland mee aan het WK voetbal Het wordt voor Oranje de 11e WK-deelname.

Is Nederland door naar WK 2022?

Engeland (gekwalificeerd via Groep I) Zwitserland (gekwalificeerd via Groep C) Nederland (gekwalificeerd via Groep G) Argentinië (CONMEBOL)

Hoeveel poules EK?

De eerste wedstrijd is op woensdag 6 juli 2022 en gaat tussen Engeland en Oostenrijk. Dit is ook de openingswedstrijd van het EK 2022 voor vrouwen (EURO 2022). Engeland is het gastland en speelt traditiegetrouw de openingswedstrijd. In Totaal worden er zes groepswedstrijden in Poule A gespeeld.

Hoeveel procent van de wedstrijden eindigen in gelijkspel?

De hoge quoteringen van een gelijkspel In het Eredivisie-seizoen 2018/2019 eindigden 60 van de 306 wedstrijden in een gelijkspel. Dat is bijna 20% van alle matches. Er is dus een reële kans dat een wedstrijd na 90 minuten een 0-0, 1-1 of 2-2 oplevert.