Welke voetballer is getrouwd met een Spice Girl?

Welke voetballer is getrouwd met een Spice Girl?

Ze werd bekend als een van de vijf zangeressen uit de meidengroep de Spice Girls, waarin haar bijnaam Posh Spice (de chique of de bekakte Spice) was. Adams trouwde op 4 juli 1999 met de Engelse topvoetballer David Beckham. Het echtpaar heeft vier kinderen: drie zoons en een dochter.

Waarom Posh Spice?

‘Ze werd Posh Spice genoemd, omdat ze altijd de mooiste jurken droeg en alles wist van mode. Ik vertelde haar dat ze iets de mode moest gaan doen, dat ze een ontwerper zou kunnen zijn,’ aldus Fuller.

Waar wonen de Beckham?

En daar hoort nu ook een luxueus optrekje bij. Het gezin kocht een van de flats in het exclusieve One Thousand Museum. David Beckham heeft in het One Thousand Museum een volledige verdieping gekocht. De wolkenkrabber met meer dan zestig etages is zowat de meest luxueuze residentie in Miami.

Hoe gaat het met de Spice Girls?

De Spice Girls kondigden in 2000 aan uit elkaar te gaan, maar een officiĆ«le breuk was het nooit. In 2007 kondigde de groep een reĆ¼nietour aan en werd een Greatest Hits-album uitgebracht. Ook Beckham, die inmiddels niet meer actief was als zangeres, deed hieraan mee.

Kan Victoria Beckham zingen?

De voormalig Spice Girls-zangeres betrad zelfs het podium tijdens een karaokeavond in St. Tropez. Ze zong daar opvallend genoeg een liedje van de meidengroep. De inmiddels 48-jarige Posh Spice werd gefilmd door haar man terwijl ze het iconische nummer ‘Stop’ uit 1997 ten gehore bracht.

Wat eet Victoria Beckham?

‘Clean diet’ In de River Cafe-podcast, waar Victoria en David regelmatig te gast zijn, vertelt Victoria over haar dieet. Ze zegt dat ze van een ‘clean dieet’ heeft