Welke zender zendt de Indy 500 uit?

Welke zender zendt de Indy 500 uit?

De race is te zien op de kanalen Ziggo Sport, Ziggo Sport Racing en Ziggo Sport Select. Op Ziggo Sport Racing begint de uitzending om 17:00 uur, bij de andere twee kanalen kijk je vanaf 18:35 uur live naar Indy 500. Abonnees van Ziggo kunnen de race online kijken via Ziggo GO.

Wie zendt IndyCar uit?

In Nederland zullen de IndyCar races en kwalificatietrainingen ook in 2022 weer worden uitgezonden door Ziggo Sports. Dit zal zo veel mogelijk plaatsvinden op het open kanaal van de zender, dat door alle Ziggo-klanten gratis bekeken kan worden.

Waar kun je de IndyCar kijken?

De IndyCar wordt in Nederland al jarenlang uitgezonden door Ziggo Sport en dat is in 2022 niet anders. Doordat de zender de rechten van de Formule 1 heeft verloren, gaat in de verslaggeving meer nadruk gelegd worden op het Amerikaanse kampioenschap.

Hoe lang duurt de Indy 500?

De Indianapolis 500 is het grootste race evenement ter wereld. Jaarlijks gaan zo’n 300.000 racefans naar de Indianapolis Motor Speedway om de 33 coureurs die mee mogen doen te aanschouwen. De race over 500 mijl (200 rondjes) duurt zo’n 3 uur, waarbij topsnelheden van 365 km/uur worden gehaald!

Waar kan ik de Indy 500 zien?

Waar kijk ik de Indy 500 live op TV kijken? In Nederland kan Indycar worden gevolgd via Ziggo Sport, dat de uitzendrechten in handen heeft. De Indy 500 wordt logischerwijs ook uitgezonden op de sportzender.

Hoeveel toeschouwers bij Indy 500?

De beroemde Indy 500 op de Indianapolis Motor Speedway wordt zondag bijgewoond door 135.000 bezoekers. Alle beschikbare kaarten voor de 105e editie van het racespektakel zijn verkocht.

Welke races op Ziggo?

De spannendste auto- en motorsportraces zie je ook in 2022 op Ziggo Sport, dé sportzender van Nederland. Van MotoGP tot en met IndyCar en van NASCAR tot en met Formule E. En uiteraard blijf je kijken naar het populaire Ziggo Sport Race Café en race-samenvattingen.

Waar kan ik Formule 1 kijken op internet?

Naast Viaplay is ook F1 TV Pro een officiële aanbieder van het Formule 1-seizoen van 2022. Dit was in eerdere jaren al een bekende speler. Bekijk nu Formule 1 bij F1 TV Pro.

Wat is sneller Formule 1 of Formule E?

Ze halen in 2,8 seconde de 100 kilometer per uur dankzij de 250 kilowatt aan kracht. Een Formule E-auto weegt zo’n 903 kilogram en dat ligt vooral aan de batterij die zo’n 385 kilo weegt. Die batterij gaat makkelijk een hele race mee: de races zijn ook wat korter dan die van de Formule 1: ze duren drie kwartier.

Hoe laat is de Indy?

De race start zondag 29 mei op 18:45 uur Nederlandse tijd. De wedstrijd is live te volgen op het open kanaal van Ziggo Sport en op Ziggo Sport Select.