Wie geeft commentaar bij Formule 1?

Wie geeft commentaar bij Formule 1?

Kijken via ViaPlay – eigen abonnement Je kunt natuurlijk kijken via ViaPlay en dat kan op verschillende manieren. De prijs daarvoor bedraagt 13,99 euro per maand. Commentaar vanaf het circuit en de pit komt dan van Nelson Valkenburg, Melroy Heemskerk en Stephane Cox.

Wie zijn de presentatoren van Formule 1?

Het was al bekend dat Amber Brantsen de uitzendingen rondom de races gaat presenteren. Christijan Albers, Giedo van der Garde en Tom Coronel zijn volgend jaar de vaste studiogasten. Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk verzorgen het commentaar op het circuit.

Wie zit er aan tafel bij Formule 1 Café?

Formule 1 Café Het kent een aantal vaste personen, waaronder dus presentator Kamphues en de vaste gast Robert Doornbos. Daarnaast is Rob van Gameren side-kick en zijn Giedo van der Garde, Renger van der Zande, Ho-Pin Tung, Tim Coronel en Tom Coronel vaak tafelgast.

Wat is er met Rob Kamphuis?

Rob Kamphues (61) heeft deze week tot tweemaal toe erotische video’s geplaatst op zijn Instagram Story. De presentator van Ziggo Sport reageert nu op Instagram. De 18+ video’s van Rob vonden gretig aftrek bij de juicekanalen. Die waren er als de kippen bij toen de video’s van Rob kortstondig online stonden.

Is F1 TV met commentaar?

Nu heeft het video on demand-platform voor raceliefhebbers Nederlands commentaar beschikbaar gesteld vanaf juni. De verslaggevers zijn dezelfden als bij Viaplay met als commentatoren Allard Kalff, Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk.

Wie vervangt Rob Kamphues?

Amber Brantsen gaat aan de slag bij Viaplay, zo meldt zij zelf op haar eigen website. Brantsen zal het studioprogramma rondom de Formule 1-uitzendingen presenteren. Rob Kamphues lijkt dus niet mee te verhuizen van Ziggo Sport, in ieder geval niet als presentator.

Wie zitten bij Rondo?

Rondo. In Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder en Jan van Halst regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren.

Is er vanavond Formule 1 cafe?

Tijdens het race-seizoen opent de gezelligste race-kroeg van Nederland elke vrijdagavond om 22:30 uur de deuren op Ziggo Sport. In het Race Café blijft geen roddel, opvallend filmpje of idioot weetje onbesproken.

Waar is Rob Kamphues vandaag?

In 2022 maakt de Formule 1 de overstap naar Viaplay, onderdeel van de Nordic Entertainment Group. Kamphues zal niet overstappen naar de streamingdienst en blijft werkzaam bij Ziggo Sport. Deze pagina gaat verder onder het nieuws.

Waar woont Rob Kamphuis?

Kamphues woont in Broek in Waterland, ook gelegen in Noord-Holland.