Wie heeft er gewonnen Rico of Ben Saddik?

Wie heeft er gewonnen Rico of Ben Saddik?

De Belgische Marokkaan Ben Saddik sloeg Adegbuyi in de eerste ronde knock-out. De 37-jarige Roemeen is de vaste trainingspartner van wereldkampioen zwaargewicht Rico Verhoeven. Twee jaar geleden beleefde Adegbuyi het hoogtepunt van zijn carrière door Badr Hari knock-out te slaan.

Van wie heeft Rico verloren?

Na een spectaculair gevecht en een lastige start won de Nederlandse titelhouder op technische knock-out van de Belgische Marokkaan Jamal Ben Saddik in een goed gevuld GelreDome in Arnhem. Ben Saddik (31) begon sterk aan de hoofdact van Glory Collision 3 en maakte het Verhoeven moeilijk.

Wat is er met Rico Verhoeven gebeurd?

De 32-jarige titelverdediger werd in de slotfase van de eerste ronde hard geraakt en kreeg het in de tweede ronde opnieuw zwaar te verduren. Verhoeven moest namelijk naar de grond en liep een diepe snee onder zijn linkeroog op.

Wat heeft Rico Verhoeven vanavond gedaan?

Rico Verhoeven is te sterk voor Jamal Ben Saddik en behoudt wereldtitel. Kickbokser Rico Verhoeven was zaterdagavond in het Gelredome te sterk voor Jamal Ben Saddik. Daarmee behoudt hij de wereldtitel in de zwaarste gewichtsklasse van Glory, die Verhoeven sinds 2014 aan een stuk in zijn bezit heeft.

Wat heeft Rico Verhoeven gisteren gedaan?

Kickbokser Rico Verhoeven heeft in Rotterdam het zwaargewichttoernooi van kickboks-organisatie Glory gewonnen. Na eerder op de avond Hesdy Gerges verslagen te hebben, was hij in de finale na een ronde klaar met de Marokkaans-Nederlandse kickbokser Tarik Khbabez.

Wie is de wereldkampioen kickboksen?

Rico Verhoeven is opnieuw wereldkampioen geworden in de categorie zwaargewicht bij het kickboksen. Gisteren won hij in Arnhem van de Belgische kickbokser Jamal Ben Saddik. Jamal Ben Saddik moest in de vierde ronde stoppen, omdat hij niet meer verder kon vechten.

Wie heeft gewonnen met boksen?

Bokser Tyson Fury heeft zaterdagavond op Wembley zijn wereldtitel bij de zwaargewichten weten te verdedigen. De Brit versloeg in Londen Dillian Whyte op knock-out. De 33-jarige Fury maakte het in de zesde ronde af met een onvervalste uppercut. Tyson Fury.

Is Rico Verhoeven wereldkampioen?

Kickboksen. In 2012 en 2013 vocht Verhoeven tegen Sem Schilt, waarvan Verhoeven zei dat hij zijn lastigste tegenstander was en een jaar later tegen Verhoevens voorbeeld Peter Aerts. Verhoeven werd op 21 juni 2014 wereldkampioen in het zwaargewicht bij Glory.

Hoeveel verdiend Rico met gevecht?

‘Usman verdiende $ 600.000 als zijn basissalaris. Hij haalde maar liefst $ 900.000 binnen als zijn aandeel van de PPV-aankopen, samen met een prestatiebonus van $ 50.000. Kamaru Usman verdiende ook $ 40.000 als sponsorgeld, met een totaal van $ 1.590.000 wat hij mee naar huis nam.

Wat verdient Rico Verhoeven per jaar?

Het ‘onderzoek’ richt zich op de inkomsten-cijfers van Verhoevens bedrijf Rico’s Business B.V.. In 2016 verdiende de kickbokser nog ‘maar’ 535.000 euro. 2 jaar later, in 2018, was dat bedrag bijna verdrievoudigd! Toen stonden zijn inkomsten op een slordige 1.446.000 euro!