Wie is de echte vader van Holly Brood?

Wie is de echte vader van Holly Brood?

Holly Mae Brood

Wie is de moeder van Holly Brood?

Holly Mae Brood

Wie is de partner van Holly Mae Brood?

Brood heeft sinds augustus 2016 een relatie met acteur Soy Kroon.

Wie is de vriendin van Soy?

De relatie tussen Holly Brood en Soy Kroon Holly en Soy gaan way back. De twee leerden elkaar namelijk kennen in 2016 tijdens de auditie van Nieuwe Tijden. Toen een tijdje later de vonk oversloeg tussen de twee (dit was na ongeveer 4 maanden) wilden ze hun romance liever voor zichzelf houden.

Wat doet Holly Mae Brood?

Sinds 2019 presenteert Holly Mae samen met de Vlaamse presentator Viktor Verhulst de Nederlands-Vlaamse versie van de dating show Love Island. In 2022 is Holly Mae oa te zien in de bioscoopfilm Foodies en in de nieuwe Netflix actiefilm The Takeover.

Waar woont Soy Kroon?

Het adres van Soy Kroon is Jacob van Lennepkade 416 D in Amsterdam.

Is het uit tussen Holly en Soy?

Soy Kroon (26) en Holly Mae Brood (27) vormen alweer zo’n zes jaar een koppeltje, maar van een huwelijk is het nog niet gekomen. Al laat dat misschien niet al te lang meer op zich wachten.

Hebben Soy en Holly nog een relatie?

‘Love Island’-presentatrice Holly Mae Brood (27) ziet tijdens haar werk heel wat koppels die elkaar de liefde verklaren. Nou is ze zelf ook al een tijdje gelukkig in haar relatie met acteur Soy Kroon (26), maar in de podcast ’30 MINUTEN RAUW’ vertelt de presentatrice dat het onderhand tijd wordt voor de volgende stap.

Hoe lang zijn Holly en Soy samen?

Holly en Soy leerden elkaar vier jaar geleden kennen op de set van Goede Tijden, Slechte Tijden en sindsdien is het dik aan tussen de twee.

Met wie heeft Soy Kroon?

In het RTL 4-programma Dance Dance Dance vormt Kroon in 2018 een dansduo met actrice Holly Mae Brood, met wie hij sinds 2016 een relatie heeft.