Wie is de moeder van Tony JR?

Wie is de moeder van Tony JR?

Tony Junior

Wie zijn de ouders van Tony JR?

Tony Junior

Wie is Brenda Steunbeer?

Linda Dubbeldeman/ Brenda Steunbeer Linda begon met modellenwerk en stond onder andere in de Playboy en Penthouse. Ook speelde ze in het televisieprogramma Verona, als ‘dom blondje’ Brenda Steunbeer. In de aflevering van Het Mooiste Meisje van de Klas zoekt Jaap Jongbloed Linda op in haar eigen muziekstudio in Utrecht.

Van wie is Tony Jr de zoon?

Tony Junior is een zoon van Linda Dubbeldeman en Toni Peroni, de laatste is eveneens musicus en drummer van onder meer Het Goede Doel.

Wie is Toni senior?

Eigenlijk heten de heren allebei Tony Claessens, maar ze gaan door het leven als Tony Junior en Tony Peroni. ‘Papa’s birthday. Love you’, schrijft de dj bij het kiekje. Onder de foto regent het uiteraard felicitaties aan het adres van Tony en zijn vader.

Waar woont Tony JR?

Tony Junior, die binnenkort in het programma De Bachelor hoopt een nieuwe liefde te vinden, zou zijn woonplaats Utrecht niet willen verlaten. Daarom hoopt hij dat zijn toekomstige vriendin ervoor openstaat om naar de Domstad te verhuizen, vertelt hij in gesprek met het AD.

Heeft Tony Junior kinderen?

Tony Junior: ‘Zonder kinderen ben ik als man mislukt’ Tony Junior is net een jaar samen met Maan, maar een serieus toekomstplan ziet hij al voor zich.

Wat kost Tony Junior?

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Tony Junior is € 5.000 . Deze gage voor het inhuren van Tony Junior is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Met wie is Tony Junior samen?

Oud-Bachelor Tony Junior is samen met Didi Shanna gespot.

Is Tony Junior rijk?

Zijn vermogen werd in 2007 nog geschat op 5 miljoen euro. Diva is een van de twintig vrouwen die in De Bachelor probeert om het hart van dj Tony Junior te veroveren.