Wie is de scheidsrechter bij Engeland Duitsland?

Wie is de scheidsrechter bij Engeland Duitsland?

Danny Makkelie is door de UEFA aangewezen als scheidsrechter voor de EK-kraker tussen Engeland en Duitsland. Het duel in de achtste finales staat dinsdag om 18.00 uur op het programma. Voor Makkelie wordt het zijn derde wedstrijd op het EK.

Wie fluit Engeland Duitsland vrouwen?

Op een volgepakt Wembley, de heilige grond waar de Engelse mannen in 1966 ten koste van (West-)Duitsland wereldkampioen werden, heeft Sarina Wiegman de Engelse vrouwen naar een historische eerste Europese titel geleid.

Wie is de scheidsrechter bij de EK finale?

Voor het eerst in de historie zal een Nederlandse scheidsrechter de finale van een EK of WK eindronde leiden. De UEFA heeft Björn Kuipers en zijn team aangesteld voor de apotheose van EURO 2020 tussen Italië en Engeland. Coördinator scheidsrechterszaken Dick van Egmond.

Wie won EK vrouwen?

Europees kampioenschap voetbal vrouwen

Waar is de finale EK vrouwen?

In Londen nemen Engeland en Duitsland het tegen elkaar op in de finale van het Europees kampioenschap voetbal voor vrouwen en in de Tour de France Femmes volgt de ontknoping. Eerst het weer: het is bewolkt met op veel plaatsen regen.

Hoe laat begint finale damesvoetbal?

De EK finale Engeland – Duitsland is op zondag 31 juli om 18.00 uur te zien op NPO 1 en online bij een livestream via Gids.tv.

Wat verdient een scheidsrechter op het EK?

Op grotere toernooien zoals de Champions League verdien je wat meer. Daar verdien je rond de € 6.500 per wedstrijd. Best lekker meegenomen voor die paar uurtjes. Op een eindtoernooi voor landen zoals het EK of WK krijgt de wedstrijdleider ook een vergoeding van € 25.000 tot € 40.000.

Welke scheidsrechters zijn er?

Serdar Gözübüyük. Dennis Higler. Jochem Kamphuis. Allard Lindhout. Danny Makkelie.

Wie is de scheidsrechter bij Duitsland Frankrijk?

De scheidsrechter is Cheryl Foster (Wales). Wat: EK vrouwen 2022.

Waar is het EK vrouwenvoetbal 2022?

Het EK voetbal voor vrouwen wordt van 6 juli tot en met 31 juli gespeeld in Engeland. Alle wedstrijden worden door de NOS live uitgezonden op tv en online.