Wie is er weg bij Sister Wives?

Wie is er weg bij Sister Wives?

Nu duidelijk is dat Kody Brown (52) en zijn vrouw Christine (49) uit ‘Sister Wives’ uit elkaar gaan, wordt er druk gespeculeerd over de reden van de breuk. Een bron vertelt aan ‘US Weekly’ dat Robyn (43) een grote rol zou hebben gespeeld.

Is de familie Brown nog bij elkaar?

In november 2021 maakte Christine via Instagram bekend te willen scheiden van de vader des huizes. ‘Kody en ik zijn uit elkaar gegroeid en ik heb de moeilijke beslissing gemaakt om te vertrekken’, liet ze weten.

Is Christine nog bij Kody?

Christine was al jaren niet meer gelukkig in haar relatie met Kody. “Ik wilde graag meer communicatie, meer vertrouwen en ik realiseerde me dat we helemaal geen geliefdes meer van elkaar waren.” Vorig jaar besloot Christine dan ook dat de koek op was.

Wie is gescheiden van Kody Brown?

Christine Brown (50) was maar liefst 26 jaar lang getrouwd met Kody Brown (53) toen ze vorig jaar besloot om van hem te scheiden. In een interview met ‘People’ vertelt ze hoe de band met de andere Sister Wives inmiddels is én wie van hen haar het afgelopen jaar het meest heeft gesteund.

Waar wonen de Browns?

Je herinnert je misschien dat de familie Brown hun huis in Utah verliet op seizoen 2 van Zuster vrouwen te midden van angst om beschuldigd te worden van bigamie. Het gezin woonde tot in Las Vegas Seizoen 13 in 2019 – toen besloot Kody dat hij wilde verhuizen naar Flagstaff, Ariz.

Wat is het laatste seizoen van Sister Wives?

In de laatste aflevering van Sister Wives is nu te zien hoe de andere vrouwen Robyn verdenken van het opstellen van de strenge regels. Robyn barstte daarna in tranen uit, omdat dat volgens haar belachelijk is. “Ik weet dat Kody zo streng is. Hij zal zich niet door een van zijn vrouwen laten vertellen wat hij moet doen.

Wat verdienen de Sister Wives?

Hun TLC-show Zuster Wives TLC besteedt naar verluidt $ 250.000 – $ 400.000 per aflevering aan zijn shows. Dit zou betekenen dat de Browns $ 25.000 – $ 40.000 per show verdienen. Met 149 afleveringen in acht seizoenen zou dat de Browns ongeveer $ 3,7 miljoen opleveren.

Waar kan ik Sister Wives kijken?

Sister Wives | Shows | discovery+