Wie is Marlies Dekkers van de Nieuwe Wereld?

Wie is Marlies Dekkers van de Nieuwe Wereld?

Marlies Dekkers is sinds maart 2018 een van de presentatoren van het YouTube-kanaal De Nieuwe Wereld. Ze interviewt ondernemers, wetenschappers en intellectuelen over thema’s als gezondheid en coronabeleid. Ze werkt veel samen met de filosoof Ad Verbrugge bij dit programma.

Wat wordt bedoeld met de Nieuwe Wereld?

De Nieuwe Wereld is een Eurocentrische benaming voor het deel van de wereld dat door de Europeanen vanaf 1492 werd ontdekt.

Waar woont Marlies Dekkers?

“Ik reis over heel de wereld en ik kan me permitteren om vrijwel overal te wonen. Mede daarom is het zo bijzonder dat ik juist hier ben neergestreken, in het kleurrijke multiculturele Rotterdam-West.

Welke landen behoren tot de Nieuwe Wereld?

Kort door de bocht verwijst Oude Wereld naar de traditionele wijnlanden in Europa en Nieuwe Wereld naar alle landen daarbuiten. Bij de Oude Wereld horen landen als Frankrijk en Italië en bij de Nieuwe Wereld onder andere Australië, Chili en Zuid-Afrika.

Wie heeft de Nieuwe Wereld ontdekt?

Bij het horen van het jaartal 1492 gaat er bij veel mensen een belletje rinkelen. Dit is het jaar waarin Columbus zijn eerste ontdekkingsreis begon. Hij bereikte het huidige Haïti en de Dominicaanse Republiek.

Wat zijn nieuwe wereldwijnen?

Frankrijk, Italië en Spanje bijvoorbeeld. Met de nieuwe wereld bedoelt men de niet-traditionele wijngebieden, waar pas veel later begonnen werd met het maken van wijn. Zuid-Amerika zoals Argentinië, Chili of Australië en Nieuw-Zeeland bijvoorbeeld. Maar ook in Nederland wordt nog niet zo lang wijn gemaakt.

Wat is een Balconet bh?

Een balconette is een lingerie bh waarvan de cups aan de bovenzijde lager zijn gesneden zodat de bovenkant van je borsten onbedekt blijven.

Wat is een plunge bh?

Een plunge bh heeft een diep en onthullend decolleté, dankzij de nauw aansluitende beugels die de borsten zachtjes tegen elkaar drukken. Een diepe plunge bh is perfect om onder laag uitgesneden kleding te dragen en zorgt voor een sexy look. Bij marlies dekkers vind je de beste plunge bh’s van cup D tot en met cup G.

Welk merk lijkt op Marlies Dekkers?

“Sapph past dezelfde grafische stijl toe – zoals het lettertype van labels. Sapph noemt Marlies Dekkers veelvuldig en ongevraagd in communicatie-uitingen. Vaak suggereert Sapph dat zij het ‘kleine, goedkopere zusje’ van Marlies Dekkers zijn. Een benaming die voor nog meer verwarring zorgt bij de consument.

Hoe weet ik welke maat bh ik nodig heb?

Om uw bh maat te meten meet u eerst, strak, onder de borsten, laat het meetlint op de rug op gelijke hoogte lopen (1). Dan meet u over het volste deel van uw borsten, hierbij moet het meetlint op de rug ook op gelijke hoogte lopen (2). Het verschil tussen deze twee maten geeft de cupmaat aan.