Wie is Tata in Mocro Maffia?

Wie is Tata in Mocro Maffia?

Robert de Hoog, de acteur die Tatta speelt, legt het uit. Mocro Maffia is één van onze favoriete series van dit moment.

Wat is er gebeurt met Tatta Mocro Maffia?

Paus geeft Tatta er de schuld van dat hij Potlood uit het oog is verloren in Düsseldorf. Tatta, die al heel wat heeft moeten slikken, is er nu helemaal klaar mee en tot overmaat van ramp ontvoert hij de zus van Paus. Zien hoe dit afloopt? Kijk aflevering 5 van ‘Mocro Maffia’ bij Videoland.

Wie speelt Tatta in Mocro Maffia?

Tatta

Wat is Joey van Tatta?

Joey is misschien wel het meest geliefde personage uit Mocro Maffia. Het broertje van Tatta, dat wordt gespeeld door acteur Sjoerd Fleur, krijgt daarom een eigen programma op Videoland: Joey en z’n Matties.

Wat is een Tatta?

Tatta is straattaal met als betekenis ‘blanke Nederlander’. Tatta komt van het Surinaamse woord ‘patatta’, wat aardappel betekent.

Waarom zoveel kanker in Mocro Maffia?

In Mocro Maffia, een serie over een oorlog in de Amsterdamse onderwereld, moeten de acteurs volgens De Hoog het woord ‘kanker’ gebruiken omdat het realistisch is. “Helaas is het nog wel het woord dat het meest gebruikt wordt op straat als je het over schelden hebt”, is de acteur van mening.

Hoe vaak wordt kanker gezegd in Mocro Maffia?

Iedereen die fanatiek naar Mocro Maffia kijkt, hoort per aflevering minstens tien keer een scheldwoord met kanker voorbijkomen. Ook het personage van Robert de Hoog, Tatta, maakt zich daar schuldig aan.

Hoe realistisch is Mocro Maffia?

‘Deze dramaserie vertelt een fictief verhaal en heeft geen relatie tot werkelijke gebeurtenissen. Elke overeenkomst berust volledig op toeval. ‘ Zo begint elke aflevering van het eerste seizoen van de populaire misdaadserie Mocro Maffia.

Hoe heet de zus van Paus?

Uit het huwelijk werden, naast Jorge, nog twee zonen en twee dochters geboren van wie op het moment van de verkiezing tot paus alleen nog zijn zus Maria Elena in leven was.

Wie is Taxi in Mocro Maffia?

Bekijk dan hieronder de Behind the Character-video met het personage Taxi, gespeeld door Illias Ojja. Hij vertelt over zijn jeugd en hoe hij Samira leerde kennen. Het vierde seizoen van Mocro Maffia is elke vrijdag met een nieuwe aflevering te zien op Videoland.