Wie won Masked Singer oud en nieuw?

Wie won Masked Singer oud en nieuw?

De top van de boom ging er tijdens The Masked Singer Oud & Nieuw Special op Nieuwjaarsdag af en daar stond niemand minder dan: natuurlijk Nick Schilder! De zanger heeft het goed geheim kunnen houden: alleen zijn dochter had gelijk door dat hij aan het programma meedeed.

Wie was de oliebol in de mask singer?

In het pak van de Oliebol zat niemand minder dan Dokter Love Robert ten Brink! Had jij het goed geraden? The Masked Singer was op vrijdag 31 december om 22.00 en zaterdag 1 januari om 20.00 uur te zien op RTL 4.

Wie deden mee met de Masked Singer?

Anita Witzier, Ron Brandsteder, Jette van der Meij, Luuk Ikink, Isa Hoes, Karin Bloemen, Daphne Deckers, Marc-Marie Huijbregts, René van Kooten, Nicolette Kluijver en Edwin Evers: weet je het nog? De line-up van The Masked Singer is er ook dit jaar weer één om je vingers bij af te likken.

Wie is de Sneeuwpop Masked Singer 2022?

Over dit pak waren we door de fantastische stem superbenieuwd. En wat bleek: De Sneeuwpop bleek niemand minder dan Trijntje Oosterhuis herself! Het panel was ook verrast en Carlo donderde er zelfs door van zijn stoel!

Wie zat er in de kerstboom?

De grote winnaar van de avond is de kerstboom. Veel kijkers thuis hadden al snel in de gaten dat Nick Schilder in het pak verscholen zat. En dat vermoeden klopte! Nick versloeg uiteindelijk Trijntje Oosterhuis, die in de sneeuwpop zat, in de finale op 1 januari 2022.

Wie was de champagnefles 2021?

Uiteindelijk zat iedereen ernaast, want de fles zat helemaal vol met… Leontine Ruiters! Dat had niemand zien aankomen! Online keken kijkers in elk geval nogal raar op.

Wie is de Oliebol 2021 Masked Singer?

Ook tijdens het tweede deel van The Masked Singer Oud & Nieuw Special dacht het panel Robert weer te horen zingen. En op een wild guess (Albert Verlinde of Henny Huisman) na, ging niemand eigenlijk echt twijfelen. Het bolletje kwam van De Oliebol af en tadaa: natuuuurlijk was dat Robert.

Wie zit er in de haai?

De Haai met z’n tropische printje bleek niemand minder dan zanger Xander de Buisonjé! Eerlijk is eerlijk, we hadden onze vermoedens, maar deze BN’er was toch nog best een lastige om te raden. Van Tiesto tot Wibi Soerjadi: alles kwam zo’n beetje voorbij.

Wie waren de Masked Singers 2021?

Zij waren vorige week de allereerste Masked Singers uit het nieuwe seizoen die zich bekendmaakten. Vandaag schijnen de spotlights ook op hun vijf gemaskerde vrienden. Want naast Edelhert, Papegaai en Robots zullen ook Radijsje, Miss Poes, Ridder, Roos en Cycloop de show van hun leven geven.

Wie was de Giraffe?

Geen Martien Meiland, geen Hugo Kennis en geen Rob Kemps. De onwijs goed zingende en dansende Giraffe bleek niemand minder dan acteur Tygo Gernandt.